П’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО стартує в усіх дивізіонах

П’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО стартує в усіх дивізіонах

Фото
Укрінформ
6 та 7 квітня відбудуться перші матчі в дивізіонах «ЗАХІД» і «ЦЕНТР».

П’ятий сезон Єдиного чемпіонату «Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019 стартує в усіх дивізіонах. Цими вихідними зіграють перші матчі у регіональних дивізіонах «ЗАХІД» і «ЦЕНТР». Про це повідомляє Укрінформ.

Відкриття групового етапу чемпіонату у дивізіоні «ЗАХІД» відбудеться 6 квітня в Рівненській області, в смт. Гоща на Центральному міському стадіоні ДЮСШ. Відкриття групового етапу чемпіонату у дивізіоні «ЦЕНТР» відбудеться 7 квітня о 10:30 в місті Вінниця на стадіон спортивного комплексу «Нива» (вул. Петра Запорожця, 5).

Наступного тижня зіграють перші матчі у дивізіонах «ПІВДЕНЬ» та «СХІД». Відкриття групового етапу чемпіонату у дивізіоні «ПІВДЕНЬ» відбудеться 13 квітня об 11:00 в місті Одеса на стадіоні «Чорноморець». Відкриття групового етапу чемпіонату у дивізіоні «СХІД» відбудеться 14 квітня об 11:00 в Донецькій області, в місті Маріуполь на стадіоні «Портовик» (вул. Луніна, 71).

Читайте також: Стартував п’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО

Нагадаємо, 24 березня в місті Вишневе стартували змагання в дивізіонах «КИЇВ» та «ПІВНІЧ». Чемпіонат футбольної Ліги учасників АТО офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».

Цього року у чемпіонаті братимуть участь 88 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій - захисників України.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО - це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-