Стартував п’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО

Стартував п’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО

Фото
Укрінформ
Відкриття нового сезону відбулося в місті Вишневе.

24 березня стартували змагання нового, вже п'ятого за ліком, сезону Єдиного чемпіонату «Всеукраїнської футбольної Ліги учасників АТО» на Кубок Героїв АТО 2019. Відкриття нового сезону та перші матчі відбулися на Центральному стадіоні в місті Вишневе, що під Києвом. Про це повідомляє Укрінформ.

Першими турнір розпочали команди дивізіонів «КИЇВ» та «ПІВНІЧ». Серед 24 учасників першого туру – чемпіони та призери минулих років – ФК «Президентський полк», SB TEAM (команда Служби безпеки України), ФК «Десна», ФК «Прикордонник», ФК «27-а Бригада»,  ФК «Київський Авангард», ФК «Українці-Разом». Серед гостей на відкритті були присутні високоповажні гості з керівництва ЗСУ, Генштабу, СБУ, Нацгвардії, Міністерства у справах ветеранів, Міністерство молоді та спорту і ФФУ.

П’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО/ Фото Володимира Тарасова Нагадаємо, що цей чемпіонат офіційно внесений в Єдиний календар фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України на 2019 рік. Організатором чемпіонату є Федерація футболу учасників АТО під егідою Всеукраїнського об’єднання учасників АТО «УКРАЇНЦІ-РАЗОМ!».
Читайте також: 24 березня стартує п’ятий сезон футбольної Ліги учасників АТО

Цього року у чемпіонаті братимуть участь 88 команд сектора безпеки та оборони України і ветеранів АТО, а це понад дві з половиною тисячі учасників бойових дій - захисників України.

Всеукраїнська футбольна Ліга учасників АТО - це наймасштабніша в Україні з 2015 року програма психологічної і фізкультурно-оздоровчої реабілітації учасників бойових дій, яка складається із шести регіональних дивізіонів: «КИЇВ», «ПІВНІЧ», «СХІД», «ЦЕНТР», «ЗАХІД» та «ПІВДЕНЬ».

За результатами змагань переможці регіональних дивізіонів матимуть можливість розіграти перехідний Кубок Героїв АТО на стадіоні «Динамо» імені Валерія Лобановського 14 жовтня до Дня Захисника України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-