Тенісистка Козлова поділилася враженнями від перемоги над Плішковою в Чарльстоні

Тенісистка Козлова поділилася враженнями від перемоги над Плішковою в Чарльстоні

Відео
Укрінформ
Українська тенісистка Катерина Козлова поділилася враженнями від перемоги над Крістіною Плішковою в першому раунді турніру WTA Premier в Чарльстоні (США).

Катерина Козлова, зокрема, зазначила, що важко виступати на зеленому ґрунті, але допомогли два попередні матчі кваліфікації.

"Дуже задоволена результатом, що впоралася з погодними умовами, які були важкими, впоралася з важкою суперницею. Я знаю, що Христина добре грає, особливо тут, де минулого року вона дійшла до чвертьфіналу. Я знала, що це в будь-якому випадку буде важкий матч. Погода нам зовсім не допомагала, так що я щаслива, що виграла.

Після хардових кортів не просто проводити перший матч на ґрунті, особливо на зеленому, тому що він відрізняється від червоного. Думаю, що виступ в кваліфікації, два матчі, які я зіграла тут у відборі, мені точно допомогли", - цитує Козлову БТУ.

Читайте також: Козлова обіграла чешку Плішкову і вийшла до другого кола тенісного турніру в Чарльстоні

Як повідомляв Укрінформ, українка Катерина Козлова успішно стартувала в основній сітці турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) серії Premier в Чарльстоні (США) з призовим фондом 823 тис. доларів. Після кваліфікації тенісистка (№99 рейтингу WTA) у першому колі за півтори години завдала поразки Крістіні Плішковій з Чехії з рахунком 7:5, 6:4.

Відео ключових моментів матчу:

У другому раунді "Volvo Car Open" Козлова зіграє з третьою сіяною Ариною Соболенко з Білорусі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-