Юнацька збірна України з футзалу збереться в травні - Одегов

Юнацька збірна України з футзалу збереться в травні - Одегов

Укрінформ
Головний тренер юнацької збірної України з футзалу Віталій Одегов розповів про плани команди після подолання кваліфікації на Євро-2019.

Віталій Одегов в інтерв’ю прес-службі Федерації футболу України, зокрема, зазначив, що команда, швидше за все, збереться в травні.

“Підготовка ніколи не закінчується, робота триває і наразі. Після жеребкування фінальної стадії в червні дізнаємося своїх суперників у групі, тож готуватимемося більш детально.

Скоріше за все, зберемося в травні. До матчів фінальної стадії, які пройдуть у вересні, проведемо кілька зборів. Потенційних суперників у спарингах поки що немає, оскільки до матчів основного раунду відбору ми не могли щось планувати заздалегідь. Тепер же цей процес розпочнеться”, - зазначив Одегов.

Читайте також: Стала відома дата жеребкування фінальної стадії юнацького Євро-2019 з футзалу

Нагадаємо, в основному раунді відбору на дебютний чемпіонат Європи U-19 з футзалу “синьо-жовті” здобули три перемоги у трьох матчах. Підопічні Віталія Одегова посіли перше місце у групі й стали одними з восьми учасників фінальної частини першості, яку 8 — 14 вересня прийматиме латвійська Рига.

Жеребкування фінальної частини турніру відбудеться 7 червня у Ризі (Латвія). 

Фото: futsal.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-