Микола Морозюк є найдорожчим українським футболістом у чемпіонаті Туреччини

Микола Морозюк є найдорожчим українським футболістом у чемпіонаті Туреччини

Укрінформ
Авторитетний портал transfermarkt.de оновив трансферні ціни на футболістів, які виступають в турецькій Суперлізі.

Захисник футбольного клубу “Різеспор” Микола Морозюк виявився найдорожчим українцем у турецькому чемпіонаті. Фахівці TM оцінили його трансферну вартість у 2,5 млн євро. Про це повідомляє Zbirna.com.

У своєму колективі, орендований у київського “Динамо” футболіст Микола Морозюк посідає друге місце по дорожнечі. Попереду лише нігерієць Чідозі Авазім (3 млн євро). А в реєстрі всіх правих беків українець ділить 3-4 місця зі словенцем Нейцем Скубіцем з “Коньяспора”.

Незмінною залишилася ціна на півзахисника “Сівасспора” Сергія Рибалку - 1,5 млн євро. А ось нападник збірної України та “Кайсеріспора” Артем Кравець, у порівнянні з попередньою оцінкою TM, подешевшав рівно вдвічі, його вартість впала з 1 млн до 500 тис. євро. У своїй команді він посідає 11 місце. Іншій українець із “Кайсері”, захисник Олександр Кучер, теж удвічі втратив в ціні - з 200 до 100 тис. євро. У команді він ділить 19-20 місця з турком Ведадом Каракусом.

Читайте також: Футболіст збірної України Роман Безус: Не поїхав би до Росії “ні за які гроші”

Найдорожчим футболістом турецької Суперліги transfermarkt.de назвав нігерійського півзахисника “Фенербахче” Віктора Мозеса - 14 млн євро.

Фото: caykurrizespor.org.tr

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-