Перша “ракетка” світу Джокович прокоментував свою поразку в Маямі

Перша “ракетка” світу Джокович прокоментував свою поразку в Маямі

Відео
Укрінформ
Перша “ракетка” світу 31-річний сербський тенісист Новак Джокович прокоментував свою поразку в четвертому колі Miami Open.

Новак Джокович після матчу з іспанським тенісистом Роберто Баутістою Агутом, зокрема, зазначив, що “такий матч в жодному разі не повинен був програти”.

"У Маямі я весь турнір відіграв добре, на мій погляд. Коли граєш 2-3 млявих гейми, то в підсумку ось який результат виходить. Баутіста Агут грає якісно. Вітаю його з відмінним Камбеком. Чи вплинула на мою гру пауза через дощ? Ще на початку другого сету я упустив ініціативу (після брейка), дав йому маленьку надію, що він може повернутися в гру. Такий матч я в жодному разі не повинен був програти. У мене було так багато можливостей і я їх упустив. Ось, що відбувається, коли ти не використовуєш свої шанси. Роберто, звичайно, боєць, але я сам не скористався тими шансами, які у мене були”, - цитує Джоковича БТУ.

Поєдинок четвертого кола турніру Miami Open presented by Itau - ATP Tour Masters 1000 із призовим фондом 6 млн 993 тис. 450 доларів Р. Баутіста Агут (Іспанія, 22) - Н. Джокович (Сербія, 1) закінчився з рахунком 1:6, 7:5, 6:3.

Читайте також: Тенісист Джокович учетверте отримав спортивного "Оскара" від академії "Laureus"

Відео ключових моментів матчу:

“Далі мене чекають грунтові турніри, мені подобається виступати на цьому покритті, я виріс на грунті. Подивимося, чи зможу я показати результати краще, ніж на кількох останніх турнірах", - додав Джокович.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-