Українська тенісистка Світоліна розповіла про проблеми з коліном

Українська тенісистка Світоліна розповіла про проблеми з коліном

Укрінформ
Перша “ракетка” України Еліна Світоліна відновлюється після травми, з якою боролася протягом останнього місяця.

Еліна Світоліна в своєму instagram, зокрема, зазначила, що мала труднощі з коліном останні 5 тижнів, результати МРТ підтвердили це, тому лікарі рекомендують їй не поспішати з виходом на корт.

"Хотіла б поділитися з вами інформацією щодо стану мого здоров'я. Минулі 5 тижнів я провела із постійним болем у коліні. Нажаль, ситуація значно погіршилася після тривалих матчів, і МРТ підтвердила найгірші побоювання. Моя команда робила усе можливе, щоб я якнайменше відчувала біль і могла виходити на корт під час американської серії турнірів. Але зараз лікарі рекомендують мені зробити паузу і вилікувати цю травму. Я робитиму усе від мене залежне, щоб прискорити процес відновлення і повернутися на корт у повній боєздатності", - написала Світоліна.

Читайте також: Світоліна повернеться на тенісний корт в кінці квітня

Як повідомляв Укрінформ, Еліна Світоліна заявлена на ґрунтовий турнір WTA серії Premier в Штутгарті (Німеччина), який стартує 22 квітня. Світоліна вдруге за останні 5 сезонів підходить до ґрунтової серії без титулів. Востаннє українка не виграла жодного турніру до ґрунтового сезону ще 2015 року. Минулого тижня тенісистка не зуміла подолати свій стартовий бар'єр на турнірі WTA в Маямі.

Фото: Jimmie 48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-