Сьогодні юнацька збірна України з футзалу стартує в основному раунді Євро-2019

Сьогодні юнацька збірна України з футзалу стартує в основному раунді Євро-2019

Фото
Укрінформ
Сьогодні юнацька збірна України  (U-19) з футзалу розпочинає боротьбу за кваліфікацію до фінальної частини юнацького Євро-2019, яка з 8 по 14 вересня проходитиме у Ризі (Латвія).

26 березня о 17.00 у Скоп'є підопічні Віталія Одегова проведуть поєдинок проти футзалістів збірної Бельгії. Завдання у сьогоднішньому матчі для української команди є максимальним, адже на цьому етапі не можна втрачати залікових очок, аби прагнути посісти перше місце (єдине, яке дає перепустку до фінальної частини) у групі 4. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Впродовж дворічної підготовки до цього турніру юнацька збірна України з футзалу провела низку міжнародних товариських поєдинків. Зокрема, зі збірними Ірану, Італії, Угорщини та Сербії. Окрім того, команда Віталія Одегова взяла участь у Турнірі розвитку УЄФА, відбірковому етапі до юнацьких Олімпійських ігор, а також у турнірах “Generali Cup” та “Ostrava Futsal Cup”.

Читайте також: Юнацька збірна України вирушила до Скоп'є на матчі відбору Євро-2019 з футзалу

Як повідомляв Укрінформ, 25 березня до Скоп`є (Північна Македонія) вирушили 12 футзалістів юнацької збірної України. У Скоп’є підопічні Віталія Одегова проведуть 3 поєдинки у рамках Основного раунду юнацького Євро-2019 з футзалу, які відбудуться 26, 27 і 29 березня. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-