Збірна України зі спортивного покеру виграла Кубок Націй

Збірна України зі спортивного покеру виграла Кубок Націй

Фото
Укрінформ
Це перший трофей в історії спортивного покеру України.

Національна збірна України зі спортивного покеру повернулася з Ірландії з солідним трофеєм. На престижному турнірі Кубок Націй в Дубліні українська команда виступала вперше, але це не завадило їй виграти змагання. Про це повідомляє Укрінформ.

До складу збірної увійшли Андрій Любовецький, Володимир Дрокин, Михайло Кедровський, Андрій Момот, Тимур Азізов, Роман Головко, а також PokerMatchPro Ольга Єрмольчева. Ольга, крім того, стала кращим гравцем турніру. За статистичними показниками вона перевершила своїх суперників в «матч-покер» і заслужено додала ще одну нагороду у список своїх трофеїв.

Успіх на Кубку Націй виявився по-справжньому стрімким, адже покер був визнаний видом спорту в Україні менше року тому. Якщо хтось і недооцінював нашу збірну через цей факт, то за рахунок своєї майстерності команда швидко змусила суперників переглянути ставлення до себе.

Читайте також: Жданов: Топові українські спортсмени отримують 40-60 тисяч на місяць

З перших ігрових сесій українці вирвалися в лідери і вже не дозволили нікому потіснити себе з першого місця. Відрив нашої команди від найближчого переслідувача в підсумковій таблиці склав 53 очка. Друге місце залишилося за господарями турніру - ірландцями, а третіми стали німці.

За словами самих гравців, виграти дуже допомогла підтримка вболівальників. Вона стала можливою завдяки титульному спонсору збірної - PokerMatch, який надав медійну підтримку. В результаті за команду вболівали і в Дубліні, і в Україні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-