Зінченко планує побити рекорд Тимощука за кількістю матчів за збірну України

Зінченко планує побити рекорд Тимощука за кількістю матчів за збірну України

Укрінформ
Півзахисник збірної України Олександр Зінченко поділився очікуваннями від сьогоднішнього матчу національної збірної проти команди Люксембургу.

Олександр Зінченко в інтерв’ю Footboom напередодні матчу проти команди Люксембургу в рамках відбору до Євро-2020, зокрема, зазначив, що хоче побити рекорд Анатолія Тимощука за кількістю проведних матчів за збірну.

“Що для мене збірна? Честь. У мене є планка, я хочу побити рекорд Анатолія Тимощука.

Нам потрібно брати участь у всіх турнірах і проходити якнайдалі, щоб було більше ігор. Так що будемо старатися”, - сказав Зінченко.

Нагадаємо, 39-річний екс-капітан збірної України півзахисник Анатолій Тимощук зіграв за національну команду рекордні 144 матчі.

Сьогодні півзахисник збірної України Олександр Зінченко матиме можливість провести свій 25-й матч за національну команду. Поєдинок Люксембург — Україна відбудеться 25 березня на 8-тисячному стадіоні "Жозі Бартель" і розпочнеться о 21.45. Українців підтримають понад 1000 уболівальників. Букмекери в цьому протистоянні називають беззаперечними фаворитами підопічних Андрія Шевченка.

Читайте також: Футбольна збірна України в Люксембургу готується до матчу відбору Євро-2020

Це буде другий матч збірної України в рамках відбору на чемпіонат Європи з футболу 2020 року. Перший матч відбувся 22 березня проти Португалії й закінчився з рахунком 0:0. Тоді збірну України підтримали близько 2000 уболівальників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-