Українські тенісистки Світоліна, Цуренко і Савчук стали героями сюжету WTA

Українські тенісистки Світоліна, Цуренко і Савчук стали героями сюжету WTA

Відео
Укрінформ
Українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Ольга Савчук стали героями відеосюжету Жіночої тенісної асоціації (WTA).

У відеосюжеті WTA Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Ольга Савчук прокоментували виступи українок у жіночому тенісному Турі.

“У нас вже було багато чудових гравців, і майбутнє покоління, в особі Марти Костюк і Даяни Ястремської, показує хороший теніс і обігрує хороших суперниць. Це захоплюючий період в українському тенісі, коли в нас є такий сильний склад гравців. Сподіватимемося, що в майбутньому ми станемо ще сильнішими”, - цитує першу “ракетку” України Еліну Світоліну БТУ.

Читайте також: Сьогодні українські тенісистки Світоліна і Цуренко стартують на турнірі Miami Open

Відео сюжету:

Ольга Савчук у свою чергу зазначила: “Юні гравці всюди бачать Світоліну і хочуть бути схожими на неї. Приголомшливо, що ми можемо бути частиною цього історичного моменту. Я стала менеджером нашої збірної в Кубку Федерації, наша федерація зараз наполегливо працює. Мене вразив теніс Даяни Ястремської, наскільки у неї зрілий теніс, наскільки вона сфокусована. Марта Костюк ще молодше, але у неї вже є значимі результати. У них у всіх є бійцівські якості”. Леся теж відмінний гравець, можливо, через Еліну багато хто недооцінює її теніс. Останні років п'ять вона весь час утримує свій рівень і грає добре. Зараз у нас є дуже багато дівчаток, за чиїми матчами можна спостерігати, за кого можна хворіти. Я цим дуже пишаюся”.

Читайте також: Тенісний турнір Ролан Гаррос представив промо за участю Еліни Світоліної

Леся Цуренко: “Жіночий теніс зараз на дуже високому рівні. Еліна служить великим натхненням, я завжди стежу за її результатами. Мені завжди подобається спостерігати, як вона рухається по корту, як вона зібрана на кожному розіграші. У нас багато юніорів, я сподіваюся, що ми їх також надихаємо”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-