Благодійний фонд Світоліної 90% проектів реалізовуватиме в Україні

Благодійний фонд Світоліної 90% проектів реалізовуватиме в Україні

Укрінформ
90% проектів нещодавно створеного благодійного фонду першої “ракетки” України Еліни Світоліної будуть реалізовуватися в Україні.

Про це повідомив глава агентства "Top Five" Стефан Гуров після відкриття фонду "Elina Svitolina Foundation", яке відбулося 18 березня в Далласі (США).

“В Америці, в першу чергу, ми отримали відмінну підтримку досвідчених фахівців, які направляти нас і допомагатимуть фонду в його розвитку, але для Еліни завжди в пріоритеті буде її рідна країна - Україна, тому 90 відсотків проектів будуть спрямовані саме туди. При цьому не варто забувати, що Еліна гравець світового топ-рівня і було б неправильно закриватися від решти світу, тому будуть проекти і в інших країнах, але Україна завжди буде пріоритетом”, - цитує Гурова БТУ.

Також агент Світоліної розповів про перші плани в Україні.

“Можу сказати точно, що планується будівництво декількох тенісних майданчиків в Україні, ми займатимемося підбором місць в тих регіонах, де їх не вистачає. Проводитимемо відбори талановитих дітей, які отримають підтримку фонду. Уже створено керівний орган, до складу якого увійде сім'я Еліни, Тім Стеллард, я, і ще кілька впливових донорів-філантропів, які небайдужі до України. Ми разом прийматимемо рішення про нові проекти”, - сказав Гуров.

Читайте також: Еліна Світоліна у Далласі відкрила свій благодійний фонд

Як повідомляв Укрінформ, у Далласі (США) відбулося відкриття благодійного фонду першої “ракетки” України Еліни Світоліної "Elina Svitolina Foundation". 18 березня у відкритті благодійного фонду "Elina Svitolina Foundation" взяли участь Еліна Світоліна, перша “ракетка” Франції Гаель Монфіс та капітан збірної США в Кубку Девіса Марді Фіш.

Фото: Ryan Bibb

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-