Мораес: Шевченко - легенда футболу, тепер ми працюємо разом

Мораес: Шевченко - легенда футболу, тепер ми працюємо разом

Укрінформ
Футбольний форвард донецького "Шахтаря" та збірної України Жуніор Мораес поділився враженнями після того, як приєднався до гашої національної команди.

За словами гравця, він дуже радий працювати із головним тренером Андрієм Шевченком, інформує прес-служба ФФУ.

"Дуже радий, що можу грати за збірну України. Я вже сім років живу в цій країні і мені тут дуже подобається, - заявив Мораес. - Нині хочу допомогти національній команді. Я знаю багатьох хлопців, які виступають за українську збірну. Вже давно знайомий з Андрієм Шевченком. Це людина, яка зробила багато для футболу. Я завжди дивлюся на нього, як на легенду, а тепер ми працюватимемо разом. Супер! "

Футболіст вісоко оцінив першого суперника української збірної у відборі Євро-2020 команду Португалії, але вважає, що наша збірна має шанс на позитивний результат.

"Португалія - ​​дуже сильний суперник. Але на футбольному полі 11 гравців змагаються з іншими 11-ма, тому шанси є завжди", - сказав Жуніор.

Читайте також: Жуніор Мораес провів перше тренування в збірній України з футболу

Як повідомляв Укрінформ, днями 31-річний етнічний бразилець Жуніор Мараес отримав українське громадянство, і його викликали на стартові матчі збірної України у відборі Євро-2020.

22 березня "жовто-сині" розпочнуть кваліфікацію Євро-2020 виїзним поєдинком з португальцями у Лісабоні, а 25 березня зустрінуться з Люксембургом.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-