Букмекери дали прогноз на матч Португалія - ​​Україна

Букмекери дали прогноз на матч Португалія - ​​Україна

Укрінформ
У п'ятницю, 22 березня, на 66-тисячній арені "Ештадіу да Луж" у Лісабоні відбудеться матч першого туру відбіркової кампанії Євро-2020 між футболістами Португалії та України.

Букмекери в цьому протистоянні вважають явними фаворитами піренейців, повідомляє Укрінформ.

Лідер букмекерської справи - контора William Hill виграш португальців оцінює коефіцієнтом 1,38, нічию - 4,40, перемогу команди Андрія Шевченка - 9,00.

Проте, згадаємо історію зустрічей Україна - Португалія. Тут поки що паритет. Уперше національні збірні двох країн зіграли між собою 1996 року під час відбору на чемпіонат світу-1998. Тоді українці та португальці обмінялися двома домашніми перемогами. У Києві наша команда на "Олімпійському" виграла з рахунком 2:1, а в Порту поступилася - 0:1.

Нинішній наставник "синьо-жовтих" Андрій Шевченко вважає, що у пʼятницю нейтралізувати Кріштіану Роналду та компанію може хороша командна гра.

"Проти кращих гравців світу стратегію важко знайти. Португалія - ​​класна команда. Роналду у матчі з" Атлетико "показав, що вік - йому не перешкода. Він все вміє на полі: відмінно грає у штрафній, має гольове чуття... Ми ж повинні працювати над командною грою. Шукатимемо різні стратегії, аби відсунути Роналду подалі від наших воріт", - заявив Шавченко.

Зустріч у Лісабоні обслуговуватиме французька бригада арбітрів. Головним рефері призначений суддя з топ-обойми УЄФА - 36-річний Клеман Тюрпен. На лініях йому допомагатимуть Ніколя Дано та Сіріль Гріньйор. У якості четвертого арбітра виступить Бенуа Мійо.

Читайте також: Футбол: збірна Португалії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Пряму трансляцію матчу Португалія - ​​Україна, який розпочнеться о 21.45, можна буде подивитися на телекагалах "Україна" і "Футбол 1".

Нагадаємо, суперниками збірної України і Португалии у відбірковій групі В чемпіонату Європи-2020 є команди Сербії, Литви та Люксембургу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-