Футбол: збірна Португалії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Футбол: збірна Португалії зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною

Укрінформ
Збірна Португалії з футболу зазнала кадрових втрат перед матчем з Україною, який відбудеться 22 березня в рамках відбору на Євро-2020.

Розташування збірної Португалії з футболу залишив півзахисник “Спортинга” Бруну Фернандеш. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

“Як повідомляє офіційний сайт Португальської футбольної федерації, з табору команди відправлено до клубу півзахисника “Спортинга” Бруну Фернандеша. Після проведення низки досліджень медичний відділ дійшов висновку, що футболіст не зможе зіграти ані проти України, ані проти Сербії”, - йдеться в повідомленні.

Читайте також: Збірна Португаліії без Роналду провела перше тренування перед матчем з Україною

19 березня збірна Португалії провела своє друге тренування перед першим матчем у відборі Євро-2020, який відбудеться 22 березня проти збірної України. Капітан збірної Португалії Кріштіану Роналду приєднався до партнерів сьогодні вранці й узяв активну участь у підготовчому процесі. На відміну від учорашнього тренування, цього разу під орудою Фернанду Сантуша працювали 24 з 25-ти викликаних на збір футболістів.

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-