Тренери збірної розкажуть, як протистояти Роналду - Коваленко

Тренери збірної розкажуть, як протистояти Роналду - Коваленко

Укрінформ
Півзахисник донецького футбольного клубу “Шахтар” Віктор Коваленко поділився очікуваннями від стартових матчів збірної України у відборі Євро-2020.

Віктор Коваленко в інтерв’ю Zbirna.com, зокрема, зазначив, що перший поєдинок, який команда проведе зі збірною Португалії, безумовно, буде дуже складним, але українці гратимуть лише на перемогу.

“Без сумніву, цей поєдинок буде для нас дуже складним. Суперник - чинний чемпіони Європи. Але нам потрібно брати свої очки, тому команда гратиме лише на перемогу.

Як зупинити Кріштіану Роналду? Що ж. Цей нападник і поодинці може все вирішити. Але тренери нам розкажуть, як краще протистояти Кріштіану Роналду. Сподіваюся, ми будемо до цього готові. Мені здається, що він завжди голодний до футболу. Справжній професіонал”, - сказав Коваленко.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня збірна України з футболу на чолі з головним тренером Андрієм Шевченком розпочинає підготовку до стартових матчів у відборі на чемпіонат Європи 2020 року. Матч із Португалією відбудеться 22 березня, а 25 березня підопічні Андрія Шевченка зіграють з Люксембургом.

Читайте також: Роналду зіграє за збірну Португалії проти України у відборі Євро-2020

Сьогодні в обід гравці, викликані головним тренером Андрієм Шевченком, прибули до столичного готелю "Хілтон", який на три дні стане їх резиденцією.

Фото: ffu.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-