Теніс: Світоліна, Цуренко і Ястремська зіграють в основі “Прем’єра” в Маямі

Теніс: Світоліна, Цуренко і Ястремська зіграють в основі “Прем’єра” в Маямі

Укрінформ
На турнірі Miami Open відбулося жеребкування матчів основної сітки і кваліфікації.

В основній сітці турніру WTA серії Premier Mandatory, який проходитиме в Маямі (США), зіграють українські тенісистки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Даяна Ястремська. Про це повідомляє БТУ.

Еліна Світоліна (№6), посіяна в Майамі під шостим номером, пропустить матч першого раунду, а в другому колі зустрінеться з переможницею поєдинку Ван Яфань (№49) з Христиною Младеновіч (№65). Минулого року Світоліна дійшла до чвертьфіналу цього турніру, показавши свій кращий результат на ньому.

Леся Цуренко (№28) отримала на Miami Open 28-й номер посіву і також почне виступ із другого кола. Її першою суперницею стане переможниця зустрічі власниці wild card Ван Сіньюй (№303) і кваліфаєра.

Даяна Ястремська (№37) на старті турніру зустрінеться з Катериною Александровою (№59). 18-річна уродженка Одеси вперше зіграє на змаганнях у Флориді.

У кваліфікації турніру виступить Катерина Козлова (№114), яка в першому раунді зіграє проти 16-ї сіяної китайської тенісистки Чжу Лінь (№95).

Читайте також: Цуренко провела перше тренування на нових тенісних кортах в Маямі

Турнір WTA Miami Open серії Premier Mandatory із призовим фондом 9 млн 35 тис. 428 доларів стартує в Маямі 19 березня і триватиме до 30 березня.

Фото: Jimmie48 Photography

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-