Стартує п’ятий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

Стартує п’ятий сезон Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО

Укрінформ
Федерація футболу учасників АТО та ФФУ підписали договір про співпрацю.

24 березня в місті Вишневе стартує вже п’ятий сезон чемпіонату Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО. Організатором турніру традиційно є Федерація футболу учасників АТО. Про це повідомляє Укрінформ.

Під час «круглого столу» в Укрінформі президент Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко повідомив, що його організація підписала договір про співпрацю з Федерацією футболу України (ФФУ) і новоствореним Міністерством ветеранів та подала документи про внесення турніру в Єдиний календарний план фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів України. Це надає змаганням офіційного статусу.

За словами Руденка, ФФУ цінує співпрацю з Федерацією учасників АТО і зі свого боку ФФУ гарантує професійну допомогу в організації змагань. Зокрема, і в цьому році ФФУ допомагатиме зі стадіонами, арбітрами, формою та м’ячами.

Представник ФФУ – перший віце-президент ФФУ Олег Протасов зазначив, що мета його організації – проведення єдиного чемпіонату для ветеранів АТО і він сподівається, що через рік такий турнір відбудеться. Наразі ж заплановано провести суперфінал – матч між володарем Кубка героїв АТО та переможцем турніру, який проводить ФФУ для ветеранів АТО.  

Читайте також: Міністерство ветеранів та ФФУ повинні проводити чемпіонат України з футболу серед учасників АТО

Новий, вже п’ятий за ліком, сезон чемпіонату Всеукраїнської футбольної ліги учасників АТО на Кубок героїв АТО стартує 24 березня в місті Вишневе. Традиційно першими розпочнуть змагання команди дивізіонів «Північ» та «Київ».  Серед нововведень цього сезону – обов’язкове страхування учасників чемпіонату.

Нагадаємо, Всеукраїнська футбольна ліга учасників АТО на КУБОК ГЕРОЇВ АТО – це наймасштабніша в Україні програма психологічної та спортивної реабілітації ветеранів та учасників АТО (ООС) з 2015 року. Щорічно з березня по жовтень в 42 містах України більше двох з половиною тисяч учасників бойових дій проходили реабілітацію та соціальну адаптацію через улюблений вид спорту – футбол.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-