УЄФА відреагував на обурення наставника

УЄФА відреагував на обурення наставника "Челсі" якістю газону "Олімпійського"

Укрінформ
Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) відреагував на обурення головного тренера лондонського клубу Мауріціо Саррі якістю газону стадіону НСК “Олімпійський” в Києві.

Відповідь УЄФА наводить видання Sky Sports.

“Спостерігачі УЄФА за якістю напряму контактували із командою персоналу стадіону НСК "Олімпійський" з початку сезону і підтримували їх у всьому. Наразі проблеми з полем є в основному естетичними й не представляють ризику використання”, - йдеться у відповіді УЄФА.

Як повідомляв Укрінформ, головний тренер лондонського футбольного клубу “Челсі” Мауріціо Саррі на передматчевій прес-конференції висловив обурення станом газону на “Олімпійському”.

“Після тренування деякі гравці скаржилися на стан газону. Це катастрофа, поле в дуже небезпечному стані, але вибору у нас немає і грати нам на ньому доведеться. Не розумію, чому УЄФА не звертає увагу на такий момент. Можливо, це пов'язано з тим, що недавно скінчилася зима”, - сказав Саррі.

Читайте також: Саррі шокований полем «Олімпійського» і остерігається недооцінки «Динамо»

Поєдинок “Динамо” (Київ) - “Челсі” (Лондон) в рамках другої зустрічі в 1/8 фіналу Ліги Європи відбудеться 14 березня на стадіоні НСК “Олімпійський” в Києві й розпочнеться о 19.55. Перший матч закінчився перемогою “Челсі” з рахунком 3:0.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-