Зінедін Зідан знову очолив “Реал”

Зінедін Зідан знову очолив “Реал”

Оновлено
Укрінформ
«Реал» відправив у відставку Сантьяго Соларі.

46-річний французький фахівець Зінедін Зідан змінив на посаді наставника мадридського футбольного клубу “Реал” Сантьяго Соларі, про відставку якого оголосили сьогодні, 11 березня, ввечері. Про це повідомляє офіційний сайт клубу.

Під керівництвом Соларі «Реал» вилетів з Кубка Іспанії і Ліги чемпіонів, а в чемпіонаті займає третє місце, відстаючи від «Барселони» на 12 очок. Аргентинець тренував «бланкос» з кінця жовтня, змінивши Хулена Лопетегі.

Зідан вже керував мадридської командою з 2016 по 2018 рік. Він тричі виграв з клубом Лігу чемпіонів, двічі - Суперкубок УЄФА і клубний чемпіонат світу, по одному разу - чемпіонат і Суперкубок Іспанії. З французом в якості головного тренера «Реал» провів 149 матчів і здобув 104 перемоги, зазнавши 16 поразок і 29 раз зігравши внічию.

Читайте також: “Ювентус” готовий підписати контракт із Зіданом до 2022 року — ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Зінедін Зідан залишив посаду головного тренера "Реала" в кінці травня 2018 року за власним бажанням і з того часу перебуває без роботи. За інформацією видання The Times, тренер міг очолити італійський "Ювентус".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-