“Ювентус” готовий підписати контракт із Зіданом до 2022 року — ЗМІ

“Ювентус” готовий підписати контракт із Зіданом до 2022 року — ЗМІ

Укрінформ
Колишній головний тренер мадридського футбольного клубу “Реал” Зінедін Зідан має пропозицію від італійського “Ювентуса”.

Керівництво “Ювентуса” запропонувало Зінедіну Зідану очолити клуб до 2022 року. Про це повідомляє Tribuna.com із посиланням на El País.

“Колишній головний тренер “Реала” Зінедін Зідан може очолити “Ювентус”. У Зідана вже є офіційна пропозиція від “Ювентуса”. Туринці готові підписати з ним контракт до літа 2022 року”, - йдеться в повідомленні.

Президент мадридського клубу Флорентіно Перес у четвер, 7 березня, через посередника запропонував 46-річному французькому фахівцю повернутися в клуб. Зідан зі свого боку заявив, що не готовий зробити це зараз і прийме рішення про своє майбутнє в червні.

Нагадаємо, що Зінедін Зідан грав за “Ювентус” у 1996-2001 роках і виграв із клубом 6 трофеїв, включаючи два чемпіонські титули.

Читайте також: Зінедіна Зідана приваблює не "Челсі", а "Ювентус" - ЗМІ

Як повідомляв Укрінформ, Зінедін Зідан залишив посаду головного тренера "Реала" в кінці травня 2018 року за власним бажанням і з того часу перебуває без роботи. За інформацією видання The Times, тренер хоче очолити італійський "Ювентус", а з усіх клубів англійського чемпіонату йому цікавий лише "Манчестер Юнайтед".

Фото: Getty Images 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-