Світоліна: Я задоволена, що змогла виграти матч з Гавриловою у двох сетах

Світоліна: Я задоволена, що змогла виграти матч з Гавриловою у двох сетах

Відео
Укрінформ
Перша "ракетка" України Еліна Світоліна прокоментувала свою перемогу над Дар’єю Гавриловою в третьому колі турніру WTA в Індіан-Веллсі (США).

Еліна Світоліна, зокрема, висловила задоволення, що змогла перемогти суперницю в двох сетах. 

"Я чекала важкої гри сьогодні. Дар'ю я знаю дуже давно, думаю, ми вперше зіграли разом, коли нам було років по 8-10. Так що, ми досить добре знайомі з грою один одного. Я чекала, що вона буде боротися. З ній завжди важко грати, так що я намагалася зберігати концентрацію на те, що мені потрібно робити. В результаті я була задоволена тим, як закінчила цей матч, що змогла виграти в двох сетах.

З приводу майбутнього поєдинку з Ешлі Барті, то раніше ми вже зустрічалися кілька разів. Я трохи знаю її гру, тому повинна бути готова. Я постараюся відновитися перед цим важким матчем", - цитує Світоліну БТУ.

Як повідомляв Укрінформ, перша "ракетка" України Еліна Світоліна подолала третій раунд представницького турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом 9 млн 35 тис. доларів. У ніч на 11 березня українська тенісистка обіграла Дар'ю Гаврилову з Австралії з рахунком 7:5, 6:4.

Читайте також: Світоліна вийшла до четвертого кола тенісного турніру в Індіан-Веллсі

Відео ключових моментів матчу:

У поєдинку за вихід до чвертьфіналу турніру BNP Paribas Open - Premier Mandatory в Індіан-Веллсі Світоліна зійдеться з австралійкою Ешлі Барті.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-