Сульшер: Решфорд проявив себе просто безстрашним в момент пенальті

Сульшер: Решфорд проявив себе просто безстрашним в момент пенальті

Укрінформ
Головний тренер «МЮ» похвалив екс-гравця «Шахтаря» Фреда.

Головний тренер «Манчестер Юнайтед» Уле-Гуннар Сульшер прокоментував вихід своєї команди у чвертьфінал Ліги чемпіонів. Про це повідомляє The Guardian.

«Це фантастика! Віра в хлопців була тим фактором, на який ми сподівалися. У нас вийшов відмінний старт матчу. У нас був план забити першими, але ми не очікували такого швидкого гола. Це відкрило гру для нас. Решфорд проявив себе просто безстрашним в момент пенальті. 21 рік! Хлопець просто безстрашний.

У нас був план, і він не полягав в контролі м'яча. План полягав у тому, щоб забити першими і залишитися в грі до останніх п'яти або десяти хвилин. І у нас вийшло. Фред і Мактоміней зіграли чудово. Ймовірно, цей матч став проривом для Фреда.

Читайте також: "Манчестер Юнайтед" обіграв "Парі Сен-Жермен" і вийшов до 1/4 фіналу боксинг ньюсЛіги чемпіонів УЄФАбоксинг ньюс

Сер Алекс Фергюсон також щасливий і гордий. Ось як це робиться в «Манчестер Юнайтед». Ми можемо пройти весь шлях в турнірі до кінця, але давайте просто дочекаємося жеребкування. У боксинг ньюсчвертьфіналі всі команди будуть сильними.

Лукаку? Шість голів у трьох матчах - непогано. Лукаку зараз просто на висоті. Він отримав свою частку критики, але ми використовували його на позиції, яка підходить йому краще. Я радий за нього», - розповів Сульшер.

Нагадаємо, «МЮ» став першою в історії Ліги чемпіонів командою, яка зуміла пройти в наступний боксинг ньюсраунд плей-офф після домашньої поразки з рахунком 0:2, перемігши «ПСЖ» у матчі-відповіді - 3:1.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-