Соля завтра прооперують, Бесєдін повернеться в кінці квітня

Соля завтра прооперують, Бесєдін повернеться в кінці квітня

Укрінформ
Перед матчами з «Челсі» «Динамо» залишилось з одним нападником – Русиним.

Лікар київського «Динамо» Леонід Миронов розповів про ситуацію з двома травмованими гравцями команди - форвардами Франом Солем і Артемом Бесєдіним. За його словами, іспанцю завтра зроблять операцію, а Бесєдін повинен повернутися до гри в кінці квітня. Про це Миронов розповів офіційному сайту «Динамо».

«Вчора в Барселоні Франа обстежив професор Рамон Кугат. Він прийшов до висновку, що Солю все-таки знадобиться операція. Пошкодження виявилося серйозним. Операція відбудеться завтра.

Після артроскопії фахівці визначать більш точний характер і ступінь ушкодження і тоді стануть відомі терміни реабілітації.

Подібні травми є вкрай рідкісними для футболістів. У тому епізоді суперник зачепив Соля по руці, Фран впав від цього удару, невдало приземлившись на плече, що призвело до ще більш значних ушкоджень», - заявив Миронов.

Читайте також: Нападнику «Динамо» Солю доведеться робити операцію

Що стосується Артема Бесєдіна, то він проходить процедуру активної реабілітації і вже можна говорити про терміни відновлення гравця.

«З ранку до вечора Бесєдін проходить дуже багато процедур. За нашими прогнозами, відновлення Артема триватиме ще півтора місяці», - розповів лікар «Динамо».

У зв'язку з відсутністю Соля і Бесєдіна, а також через проблем зі здоров'ям Супряги, поки що єдиним форвардом «Динамо» залишається 20-річний Назарій Русин.

Нагадаємо, в кінці січня Бесєдіну прооперували пошкоджений ахілл. Сам він також сподівається повернутися до гри в кінці квітня.

Соль травмував плече в матчі 20-го туру Прем'єр-ліги проти «Десни». Очікується, що він пропустить близько двох місяців.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-