Українські тенісистки отримали суперниць на супертурнірі в Індіан-Веллсі

Українські тенісистки отримали суперниць на супертурнірі в Індіан-Веллсі

Укрінформ
Відбулося жеребкування першого в сезоні турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) категорії Premier Mandatory в Індіан-Веллсі (США) з призовим фондом $9,035 млн.

В основній сітці змагань зіграють українки Еліна Світоліна, Леся Цуренко і Даяна Ястремська; ще одне місце в сітці турніру може зайняти Катерина Козлова, яка сьогодні виступить у фіналі кваліфікації, повідомляє БТУ.

Еліна Світоліна (№6 рейтингу WTA) отримала шостий номер "посіву" і пропустить матч першого раунду. У другому колі суперницею харків'янки стане переможниця матчу між китаянкою Ван Яфань (№49) і американкою Софією Кенін (№33), які минулого тижня зустрічалися у фіналі турніру в Акапулько (Мексика). Перша "ракетка" України усьоме поспіль виступить в Індіан-Веллсі: минулого сезону Світоліна дійшла до третього кола, а кращий результат показала у 2015 та 2017 років роках, коли грала в четвертому раунді.

Леся Цуренко (№28) виступить на турнірі під 24-м номером посіву і також почне участь з другого кола. Суперниця киянки визначиться в матчі власниці wild card американки Джессіки Пегули (№93) і однією з переможниць кваліфікації. Цуренко увосьме зіграє на BNP Paribas Open: попередніх два сезони Леся програвала на старті турніру, а в 2015 році зуміла дійти до чвертьфіналу, чи не догравши матч через травму щиколотки проти майбутньої фіналістки сербки Олени Янкович.

Даяна Ястремська (№37) в першому матчі проведе зустріч з австралійкою Дар'єю Гавриловою (№53). 18-річна одеситка вперше зіграє на змаганнях в Каліфорнії.

Читайте також: Ястремська претендує на звання найбільш стильної тенісистки світу в лютому

Відзначимо, що у фіналі кваліфікації Катерина Козлова (№114) зійдеться з іспанкою Сарою Соррібес-Тормо (№79).

На фото: Еліна Світоліна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-