Заявка збірної України на березневі матчі Євро-2020: Ракицького немає, Безус і Зозуля повертаються

Заявка збірної України на березневі матчі Євро-2020: Ракицького немає, Безус і Зозуля повертаються

Укрінформ
Збір національної команди розпочнеться 18 березня в Києві.

Головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко оголосив список гравців, викликаних для підготовки та участі у відбірних матчах Євро-2020 проти збірних Португалії (22 березня) та Люксембургу (25 березня). Про це повідомляє сайт ФФУ.

Загалом виклик на найближчий збір отримали 26 виконавців. Ще троє кандидатів внесені до резервного списку, з якого вони можуть отримати запрошення до основного.

Читайте також: Шевченко у березні оголосить рішення щодо участі Ракицького в збірній України

Склад збірної України:

Воротарі: Андрій ПЯТОВ («Шахтар»), Денис БОЙКО («Динамо»), Андрій ЛУНІН («Леганес», Іспанія).

Захисники: Сергій КРИВЦОВ,  Богдан БУТКО, Микола МАТВІЄНКО (всі - «Шахтар»), Микита БУРДА, Артем ШАБАНОВ, Віталій МИКОЛЕНКО (всі - «Динамо»), Олександр КАРАВАЄВ («Зоря»), Едуард СОБОЛЬ («Яблонець», Чехія).

Півзахисники: Євген КОНОПЛЯНКА («Шальке», Німеччина), Тарас СТЕПАНЕНКО, МАРЛОС, Віктор КОВАЛЕНКО, Сергій БОЛБАТ (всі - «Шахтар»), Сергій СИДОРЧУК, Віктор ЦИГАНКОВ, Віталій БУЯЛЬСЬКИЙ, Микола ШАПАРЕНКО, Володимир ШЕПЕЛЄВ (всі - «Динамо»), Олександр ЗІНЧЕНКО («Манчестер Сіті», Англія), Руслан МАЛИНОВСЬКИЙ («Генк», Бельгія), Роман БЕЗУС («Гент», Бельгія).

Нападники: Роман ЯРЕМЧУК («Гент», Бельгія), Артем КРАВЕЦЬ («Кайсеріспор», Туреччина).

Резерв: Ігор ПЛАСТУН («Гент», Бельгія), Іван ПЕТРЯК («Ференцварош», Угорщина), Роман ЗОЗУЛЯ («Альбасете», Іспанія).

Варто відзначити повернення до головної команди Романа Безуса, який востаннє отримував запрошення до збірної у вересні 2016 року.

Читайте також: Ротань вважає, що Ракицькому тепер важко буде потрапити до збірної

Утретє отримує запрошення на збір від Андрія Шевченка Артем Шабанов, якого головний тренер викликав у листопаді 2017-го та травні 2018-го.

Заслуговує на увагу й поява в резервному списку Романа Зозулі, який востаннє був у складі головної команди ще у листопаді 2016 року, зігравши у товариському матчі із Сербією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-