Ротань вважає, що Ракицькому тепер важко буде потрапити до збірної

Ротань вважає, що Ракицькому тепер важко буде потрапити до збірної

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) з футболу Руслан Ротань прокоментував перехід Ярослава Ракицького з донецького "Шахтаря" до пітерського "Зеніта".

Руслан Ротань під час презентації своєї автобіографічної книги у Полтаві "Руслан Ротань #29", яка відбулася 30 січня, зокрема, зазначив, що нічого хорошого про цей перехід сказати не може, Ракицькому тепер буде складно потрапити до збірної.

"Звісно я, як і більшість, не підтримую такий перехід. Можна зрозуміти лише те, що людина гратиме у сильнішому чемпіонаті. Це у професійному плані. Але я розумію всю політичну ситуацію між нашими країнами, і варто визнати, що футбол і політика зараз тісно пов’язані і нічого хорошого я про це сказати не можу. Тепер Яріку буде важко потрапити до збірної, але я думаю він розуміє, що і для чого він робить", - цитує Ротаня "Полтавщина спорт".

Читайте також: У ФФУ переконані, що Ракицькому немає місця в збірній України - Циганик

Як повідомляв Укрінформ, 28 січня Ярослав Ракицький підписав контракт із пітерським "Зенітом" на 3,5 року. Сума трансферу склала 10 млн євро. "Шахтар" отримає ще 2 млн євро у вигляді бонусів. Зарплата Ракицького в "Зеніті" складе 2,5 млн євро.

Ведучий телеканалу "2+2" Ігор Циганик заявив, що у Федерації футболу України (ФФУ) не мають наміру викликати захисника до національної команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-