Мінмолодьспорту провело першу зустріч із представниками молодіжних інституцій

Мінмолодьспорту провело першу зустріч із представниками молодіжних інституцій

Укрінформ
Міністерство молоді та спорту провело першу зустріч робочої групи з представниками міжнародних молодіжних інституцій в Укрінформі.

Захід відкрив очільник міністерства Ігор Жданов зі вступною промовою, повідомляє кореспондент видання.

"Ми розглядаємо належну інформаційну політику в молодіжній сфері і як один із пріоритетних напрямків - це напрямок європейської інтеграції країни та імплементації положень Європейської молодіжної інформаційної хартії", - зазначив він.

Міністр наголосив, що у 2018 році Україна розпочала активну співпрацю з міжнародними інституціями щодо питань розвитку молодіжної інформаційної роботи та послуг, зокрема з міжнародною асоціацією EURODESK та Європейською агенцією з питань інформування та консультування молоді ERYICA.

Жданов відмітив, що в результаті такої співпраці Міністерство молоді та спорту сформувало відповідну робочу групу за участі представників молодіжних інституцій.

Читайте також: Жданов розповів, як держава фінансує спорт

В рамках першої зустрічі робочої групи представники громадських об'єднань, молодіжних центрів та міжнародних молодіжних інституцій у форматі "круглого столу" презентували свої проекти та домовились з представниками Мінмолодьспорту та Мінінформполітики про подальшу реалізацію спільних ініціатив.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-