Зінченко став кращим у матчі “Ман Сіті” - “Вест Гем” за кількістю ТТД

Зінченко став кращим у матчі “Ман Сіті” - “Вест Гем” за кількістю ТТД

Укрінформ
Український захисник англійського футбольного клубу “Манчестер Сіті” Олександр Зінченко став кращим у грі з “Вест Гемом” за показником загальної активності.

У поєдинку “Манчестер Сіті” - “Вест Гем” (1:0) 28 туру АПЛ півзахисник збірної України з футболу Олександр Зінченко виконав 169 ТТД з браком у 12% і став кращим гравцем матчу за показником загальної активності. Про це повідомляє Zbirna.com.

Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі й відіграв увесь матч на позиції лівого захисника. За 90 хвилин він виграв 11 єдиноборств у захисті з 17-ти, здійснив 4 відбори, 5 перехоплень і 13 підбирань. Втім, головна його перевага - гра з м'ячем. Захисник зробив 120 передач із точністю 92%, причому два паси були гострими, а чотири - фланговими. В цілому Олександр Зінченко виконав 169 ТТД з браком в 12% і став кращим гравцем матчу за показником загальної активності.

Читайте також: АПЛ: «Ліверпуль» та «Ман Сіті» здобули чергові перемоги

Раніше український захисник "Манчестер Сіті" Олександр Зінченко став кращим гравцем команди у фінальному матчі Кубка англійської ліги проти лондонського "Челсі". Whoscored поставив Олександру Зінченку найвищу оцінку серед усіх футболістів, що взяли участь у поєдинку "Челсі" – "Манчестер Сіті" 24 лютого, - 8,3 бала.

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-