Національний олімпійський комітет розпочав співпрацю зі страховою компанією

Національний олімпійський комітет розпочав співпрацю зі страховою компанією "ІНГО Україна"

Укрінформ
Національний олімпійський комітет України розпочав співпрацю з новим партнером - Акціонерною страховою компанією "ІНГО Україна", який виступить "Офіційним страховиком Національного олімпійського комітету України" і забезпечить страхування заходів НОК - Олімпійського дня, Олімпійського уроку, "Олімпійського лелеченя", церемонії "Герої спортивного року" та багатьох інших.

Угоду в Олімпійському домі у середу, 27 лютого, підписали президент НОК України Сергій Бубка та голова правління страхової компанії "ІНГО Україна" Ігор Гордієнко, передає кореспондент Укрінформу.

Як зазначається в угоді, "ІНГО Україна", зокрема, забезпечить страхування олімпійських команд України, які цього року захищатимуть честь держави на ІІ Європейських іграх в Мінську (Білорусь), XV літньому Європейському юнацькому олімпійському фестивалі в Баку (Азербайджан) та І Всесвітніх пляжних іграх в Сан-Дієго (США).

"Ми раді, що сьогодні в такий насичений спортивними подіями рік укладаємо договір з новим партнером - однією з провідних страхових компаній "ІНГО", - зазначив під час заходу Сергій Бубка.

Він також додав: "НОК активно працює над реалізацією маркетингової програми, пошуком партнерів і спонсорів для розвитку олімпійського руху і підтримки наших олімпійців. Дуже приємно, що українські, наші національні компанії долучаються до підтримки тих, хто прославляє своїми перемогами нашу державу в світі".

В страховій компанії розуміють підвищені ризики травмування професійних спортсменів та готові у разі необхідності організувати якісну та оперативну медичну допомогу під час змагань за кордоном та всіх закордонних поїздок.

"25-річний досвід роботи на страховому ринку "ІНГО Україна" дозволяє компанії взяти на себе таку відповідальну роботу як організація медичної допомоги. Це честь для нас працювати в партнерстві з НОК і, як завжди, ми зробимо все можливе для страхової безпеки наших клієнтів та партнерів", - наголосив Ігор Гордієнко.

Читайте також: Бубка у Брюсселі обговорив з Єврокомісаром можливості інтеграції НОК в чинні програми ЄС

НОК та "ІНГО Україна" вже мають чудовий досвід ефективної взаємодії, який реалізований під час ІІІ літніх Юнацьких Олімпійських ігор-2018 в Буенос-Айресі (Аргентина) та XIV зимового Європейського юнацького олімпійського фестивалю-2019 в Сараєво (Боснія і Герцеговина).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-