Воротар “Динамо” Бойко - четвертий в Європі за кількістю “сухих” матчів

Воротар “Динамо” Бойко - четвертий в Європі за кількістю “сухих” матчів

Укрінформ
Воротар київського футбольного клубу “Динамо” Денис Бойко посів четверте місце в рейтингу європейських клубів за кількістю “сухих” матчів.

25 лютого Денис Бойко не пропустив жодного м’яча в матчі проти луганської “Зорі” (5:0). Цей поєдинок став його 13-м у сезоні, який він відіграв “у суху”. Про це повідомляє Sport Arena із посиланням на TransferMarkt.

За цим показником Бойко ділить із воротарем мадридського “Атлетико” Яном Облаком четверте місце у відповідному рейтингу європейських клубів. Вище них розташовуються лише Аліссон (“Ліверпуль“, 15 матчів), Ікер Касільяс і Мерт Гюнок (“Порту“ і “Башакшехир“ відповідно, по 14 матчів).

Усього в нинішньому сезоні 31-річний воротар “Динамо” Денис Бойко провів за клуб 31 матч у всіх турнірах, в яких пропустив 21 м'яч.

Читайте також: Динамівці Бойко і Миколенко потрапили до символічної збірної тижня Ліги Європи

Нагадаємо, що Бойко став найкориснішим гравцем команди у матчі проти грецького "Олімпіакоса" (1:0), який відбувся 21 лютого в рамках 1/16 ліги Європи УЄФА. Рейтинг ефективності Дениса Бойка в цьому поєдинку за оцінками InStat склав 363 бали.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-