Ліга чемпіонів УЄФА: в Ліверпулі зіграє

Ліга чемпіонів УЄФА: в Ліверпулі зіграє "Баварія", в Ліоні - "Барселона"

Укрінформ
У чергових поєдинках 1/8 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА у вівторок, 19 лютого, зійдуться учасник київського фіналу ЛЧ-2018 англійський "Ліверпуль" і німецька "Баварія", французький "Ліон" та іспанська "Барселона".

"Ліверпуль" і "Баварію", в колекції яких по п'ять Кубків чемпіонів, виведе на поле арени "Енфілд" бригада арбітрів під керівництвом кращого футбольного судді 2018 року в Італії 45-річного Джанлуки Роккі; матч "Ліона" і "Барселони" довірили іншому рефері з топ-списку ФІФА 42-річному Джюнейту Чакиру з Туреччини, повідомляє Укрінформ.

Зустріч "Ліверпуля" і "Баварії" стане шостою на континентальній арені і першої майже за 20 років. До цього шляхи грандів перетнулися в 2001-му, коли мерсисайдці здолали мюнхенців 3:2 на "Луї II" в Монако в Суперкубку УЄФА.

Читайте також: Ла Ліга: «Реал» сенсаційно програв «Жироні»

"Ліон" в шести минулих зустрічах з "Барселоною" не здобув жодної перемоги: дві нічиї при чотирьох поразках, різниця м'ячів 7:16. У чотирьох матчах з "Ліоном" Ліонель Мессі забив три м'ячі.
Матчі у відповідь відбудеться на "Арені Мюнхен" і "Камп Ноу" 13 березня.

У середу, 20 лютого, свої перші поєдинки 1/8 фіналу Ліги чемпіонів проведуть іспанська "Атлетико" та італійський "Ювентус", німецький "Шальке-04" і англійський "Манчестер Сіті". Повторні поєдинки намічені на 12 березня.

Читайте також: «МЮ» обіграв «Челсі» і вийшов у 1/4 фіналу Кубка Англії

Нагадаємо, минулого тижня англійський клуб "Манчестер Юнайтед" вдома поступився французькому "Парі Сен-Жермен" (0:2), італійська "Рома" обіграла португальський "Порту" (2:1), чинний володар титулу мадридський "Реал" здобув виїзну перемогу над віце-чемпіонм Голландії "Аяксом" (2:1), а бронзовий призер Англійської прем'єр-ліги "Тоттенгем" на своєму полі розгромив представника німецької Бундесліги дортмундську "Боруссію" (3:0). Матчі у відповідь ці команди проведуть 5-6 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-