Ротань поділився найближчими планами молодіжної збірної України з футболу

Ротань поділився найближчими планами молодіжної збірної України з футболу

Укрінформ
Головний тренер молодіжної збірної України (U-21) з футболу Руслан Ротань розповів про найближчі плани команди.

Руслан Ротань в інтерв’ю прес-службі Федерації футболу України, зокрема, зазначив, що команда вперше зустрінеться з новим тренерським штабом на зборах, які проходитимуть 18-26 березня.

"Перша зустріч нашого тренерського штабу з підопічними проходитиме з 18 по 26 березня. Молодіжна збірна України візьме участь у міжнародному турнірі, який відбудеться в Туреччині. Постараємося переглянути якомога більше гравців у трьох поєдинках цих змагань, а також ще в одному товариському матчі.

Кого взяв на замітку? Список дуже великий. Але ми поки що не чіпатимемо хлопців 1999 року народження, які в травні-червні братимуть участь у фінальній частині чемпіонату світу у складі збірної України U-20", - сказав Ротань.

Читайте також: Ротань та його помічники відвідають збори футболістів в Іспанії та Туреччині

Нагадаємо, молодіжна збірної України у вересні матчем проти фінів стартує у відбірковому турнірі чемпіонату Європи з футболу. Узимку Олександр Мелащенко та Василь Кардаш відстежували кандидатів до команди в Туреччині, де проходили підготовку майже всі елітні українські клуби, а головний тренер Руслан Ротань вивчав гру динамівців, що тренувалися в Іспанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-