Наставник

Наставник "Айнтрахта" розповів про хороший заділ на другу гру з "Шахтарем"

Укрінформ
Головний тренер німецького футбольного клубу "Айнтрахт" Аді Хюттер прокоментував нічийний результат 2:2 у матчі 1/16 фіналу Ліги Європи проти донецького "Шахтаря", який відбувся 14 лютого в Харкові.  

Аді Хюттер на післяматчевій прес-конференції, зокрема, зазначив, що команда має хороший заділ перед поєдинком у відповідь і продемонструє у Франкфурті свою атмосферу на стадіоні.

"У нас достатньо хороший заділ перед поєдинком у відповідь. Отримали його в тому числі завдяки тому, що мали можливість 80 хвилин грати в більшості. Результатом в принципі задоволений, але ми не використали багато шансів. І другий гол в наші ворота був абсолютно необов'язковим. У підсумку все вирішуватиметься у матчі-відповіді.

Я вважаю, що виїзна нічия з "Шахтарем", який грає на топ-рівні та завжди небезпечний, - позитивний результат. Матч був дуже динамічним. Ми двічі забили на виїзді, що є цінним. Сподіваюся, за підтримки своїх уболівальників у Франкфурті ми доб'ємося мети.

Футбольне співтовариство в Україні досить активне і дає певний інтерес. У матчі-відповіді у нас буде своя атмосфера, і ми їй із задоволенням поділимося. Щодо газону: верхній його шар був трохи замерзлим, тому гра не завжди давалася легко", - цитує Хюттера прес-служба ФК "Шахтар".

Читайте також: Фонсека окреслив завдання "Шахтаря" перед другим матчем проти "Айнтрахта"

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" завершили у четвер, 14 лютого, внічию (2:2) перший поєдинок 1/16 фіналу Ліги Європи проти німецького "Айнтрахта" з Франкфурта-на-Майні. М'ячі на ОСК "Металіст" у Харкові забили: Марлос (10-та хвилина, з пенальті) і Тайсон (67) - у "гірників"; Мартін Гінтереггер (7) та Филип Костич (50) - у гостей. З 11-ї хвилини "Шахтар" грав у меншості: діставши друге попередження, поле залишив Тарас Степаненко. 

Матч у відповідь пройде 21 лютого в Німеччині. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-