Порошенко на Харківщині відкрив спортивний комплекс

Порошенко на Харківщині відкрив спортивний комплекс

Укрінформ
Президент Петро Порошенко у селищі Золочів на Харківщині відкрив сучасний спортивний комплекс та фінальну частину змагань обласного дитячого турніру з вільної боротьби.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

“У рамках робочої поїздки до Харківської області Президент Петро Порошенко відвідав селище Золочів, де взяв участь у відкритті фінальної частини обласного дитячого турніру з вільної боротьби. Глава держави привітав присутніх із подвійним святом, адже сьогодні у селищі не просто почав роботу новий сучасний комплекс, а й вперше проходить турнір такого рівня”, - ідеться в повідомленні.

Президент зазначив, що будівництво такого комплексу стало можливим, у тому числі і завдяки децентралізації, яка була розпочата п’ять років тому.

За його словами, будівництво комплексу коштувало 23 мільйони гривень, з яких 16,5 були спрямовані з Фонду регіонального розвитку.

“Головне – це громада. Є кошти обласного бюджету, трохи допоміг бюджет громади і на сьогодні ви маєте це свято. Коли це в Золочеві був спорткомплекс такої якості? Це децентралізація в дії. Сьогодні це означає, що майбутні чемпіони, майбутні захисники України, майбутні сильні духом і тілом спортсмени будуть виховуватися в цих стінах”, - підкреслив Глава держави.

Президент привітав присутніх із відкриттям комплексу, а учасників змагань – із початком турніру, побажав чесної боротьби і перемог та розповів, що у дитинстві також займався боротьбою, зокрема дзюдо і самбо.

Читайте також: Жданов вручив "Знак пошани" Мінмолодьспорту президенту ФБУ Продивусу

Глава держави вручив директору спортивного комплексу Олександру Стогнію сертифікат на обладнання для тренажерної зали.

Як повідомляв Укрінформ, Президент України Петро Порошенко в четвер, 14 лютого, здійснює робочу поїздку до Харківської області. У прес-службі держадміністрації поінформували, що Порошенко у ході поїздки проведе зустріч з керівниками промислової галузі з нагоди 85-річчя АТ "Турбоатом", яка відбудеться у Палаці студентів Національного юридичного університету імені Ярослава Мудрого, відкриє Великий зал Харківської філармонії, де відбудеться перший концерт після її реконструкції, і відвідає Золочівський і Краснокутський райони.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-