Футзал: жіноча збірна України прибула до Португалії на матч 1/2 фіналу Євро-2019

Футзал: жіноча збірна України прибула до Португалії на матч 1/2 фіналу Євро-2019

Фото
Укрінформ
Жіноча збірної України прибула до Португалії на матч 1/2 фіналу Євро-2019, який відбудеться 15 лютого.

Вчора, 13 лютого, підопічні Олега Шайтанова рейсом з Борисполя через німецький Франкфурт-на-Майні прибули до міста Порту, де у місцевому готелі Holiday Inn Porto Gaia базуватимуться впродовж усього турніру разом з трьома іншими збірними. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

Після обіду українські футзалістки провели тренування, яке проходило у палаці спорту Pavilhao Multiusos De Gondomar і тривало 90 хвилин. Також на головній арені змагань відбулася організаційна нарада голів делегацій команд-учасниць Фіналу Чотирьох.

Перед матчем у команди заплановані два тренування, а також прес-конференція за участі головних тренерів чотирьох збірних.

Читайте також: Став відомий склад збірної України на 1/2 фіналу жіночого Євро-2019 з футзалу

Як повідомляв Укрінформ, дебютний чемпіонат Європи з футзалу серед жінок відбудеться в португальському місті Гондомар. У фінальній частині ЧЄ-2019 візьмуть участь чотири команди, які перемогли у своїх відбіркових групах. В 1/2 фіналу Євро-2019 жіноча збірна України 15 лютого зустрінеться з Португалією (матч розпочнеться о 23.45 за київським часом), а у другому поєдинку цієї стадії зійдуться Іспанія та Росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-