Став відомий склад збірної України на 1/2 фіналу жіночого Євро-2019 з футзалу

Став відомий склад збірної України на 1/2 фіналу жіночого Євро-2019 з футзалу

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов визначився із складом збірної України на півфінальний матч чемпіонату Європи проти Португалії, який відбудеться 15 лютого.

Збірна України з футзалу завершує тренування у Броварах і 13 лютого вирушить до Португалії, де візьме участь у Фіналі Чотирьох чемпіонату Європи серед жіночих команд. Про це повідомляє прес-служба Асоціації футзалу України.

На матч проти Португалії вирушать:
воротарі - Вікторія Сагайдачна, Наталія Митрофанська;
польові гравці - Сніжана Воловенко, Анастасія Кліпаченко, Альона Кирильчук, Ірина Дубицька, Анна Сидоренко, Олена Павленко, Юлія Дударчук, Юлія Титова, Христина Єрьоменко, Анна Шульга, Ксенія Гриценко, Юлія Форсюк.

Як повідомляв Укрінформ, із 5 по 13 лютого підопічні Олега Шайтанова проводять тренувальний збір у Броварах. Після його завершення українська команда вирушить до португальського міста Гондомар, де відбудеться дебютний чемпіонат Європи з футзалу серед жінок.

Читайте також: Шайтанов розповів про підготовку українських футзалісток до гри з Португалією

У фінальній частині ЧЄ-2019 візьмуть участь чотири команди, які перемогли у своїх відбіркових групах. В 1/2 фіналу Євро-2019 жіноча збірна України 15 лютого зустрінеться з Португалією (матч розпочнеться о 23.45 за київським часом), а у другому поєдинку цієї стадії зійдуться Іспанія та Росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-