Шайтанов розповів про підготовку українських футзалісток до гри з Португалією

Шайтанов розповів про підготовку українських футзалісток до гри з Португалією

Укрінформ
Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов розповів про останню фазу підготовки команди до виступу на Євро-2019.

Олег Шайтанов в інтерв’ю прес-службі Федерації футболу України, зокрема, зазначив, що поєдинок розпочнеться о 23.45 за київським часом, тому українські футзалістки перенесли час тренувань на більш пізній час.

"Дівчата, які перебувають на зборах зараз, на здоров'я не скаржаться й усі тренуються в загальній групі. На жаль, травми не оминули нас напередодні. Таїсія Бабенко та Олена Цикаленко не зможуть нам допомогти в Португалії. Але я впевнений, що подумки вони будуть поруч із нами.

У порівнянні з минулими зборами ми перенесли тренування на більш пізній час, тому що наша перша гра на Євро-2019 розпочнеться о 23.45 за Києвом. Проводимо по два тренування на день і знаходимо час для теорії. Дівчата працюють із максимальною самовіддачею, усвідомлюючи, що вони будуть обличчям України на європейському форумі.

Суперники дуже непрості, але наші дівчата налаштовані оптимістично. У нас є відео товариських ігор Португалії і з Іспанією, і з Росією. Є запис нашого поєдинку з Португалією річної давнини. Відео матчів майбутніх суперниць з Угорщиною ми поки що не розбирали. Намагаємося приділяти увагу всім аспектам гри.

Остаточно ми визначимося зі складом у понеділок. Вилітаємо до Португалії вранці 13 лютого", - сказав Шайтанов.

Читайте також: З’явилося промо матчу Україна – Португалія 1/2 фіналу жіночого Євро-2019 з футзалу

Нагадаємо, із 5 по 13 лютого підопічні Олега Шайтанова проводять тренувальний збір у Броварах. По його завершенні українська команда вирушить до португальського міста Гондомар, де відбудеться дебютний чемпіонат Європи з футзалу серед жінок.

У фінальній частині ЧЄ-2019 візьмуть участь чотири команди, які перемогли у своїх відбіркових групах. У півфіналі 15 лютого українки зустрінуться з Португалією (матч розпочнеться о 23.45 за київським часом), а у другому поєдинку цієї стадії зійдуться Іспанія та Росія.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-