Стартував 10-й сезон футбольного клубу зірок естради та кіно

Стартував 10-й сезон футбольного клубу зірок естради та кіно

Фото
Укрінформ
Відкриття 10-го сезону Футбольного клубу зірок естради та кіно "Маестро" відбулося на тренувальній базі «Динамо» (Київ) у Кончі-Заспі.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Відкриття 10-го сезону Футбольного клубу зірок естради та кіно "Маестро" / Фото: Багмут Павло. Укрінформ

"Ми несемо величезний меседж молоді, яка бачать улюблених артистів, які ще й грають у футбол. І вони беруть з нас приклад, це ж краще, ніж пити алкоголь або вживати наркотики", - розповів український актор театру та кіно Віталій Борисюк на прес-конференції з нагоди відкриття сезону-2019.

За словами гравців команди, ФК "Маестро" - це не тільки творчість, музика та футбол, а й багато добрих справ. "ФК "Маестро" брав участь у різноманітних футбольних проектах, ми збирали кошти на різні дуже актуальні потреби, зокрема на допомогу добровольчим батальйонам Збройних сил України", - зауважив український співак Сашко Положинський.

На прес-конференції учасникам заходу представили головного тренера ФК "Маестро" - українського футболіста Едуарда Цихмейструка.

"Я дуже щасливий стати частиною команди в цьому сезоні, тим більше ювілейний сезон буде дуже насиченим. Тому будемо працювати і все вивчати", - сказав Цихмейструк.

На відкритті сезону-2019 було представлено нових гравців "Маестро": учасника групи Mozgi – Дядю Ваню та міністра інформаційної політики Юрія Стеця.

Читайте також: Помер один із кращих воротарів в історії футболу Гордон Бенкс

Після прес-конференції відбувся товариський матч між ФК "Маестро" та "Збірною друзів". Від ФК «Маестро» на футбольне поле вийшли: Фоззі (ТНМК), Сашко Положинський (Тартак), Іван Леньо (Kozak System), Ярмак, Олександр Кривошапко, Віталій Борисюк, Анатолій Анатоліч, Вадим Олійник та інші. До "Збірної друзів" увійшли найбільш титуловані гравці від футбольних команд різних організацій та відомств. Перемогу в матчі здобула команда "Збірна друзів".

Відкриття 10-го сезону футбольного клубу "Маестро" відбулося за участю Міністерства культури та Міністерства інформаційної політики.

Футбольний клуб "Маестро" - українське благодійне об’єднання артистів та представників бізнесу, діяльність якого спрямована на пропагування здорового способу життя, популяризації футболу та залучення коштів для благодійної мети шляхом організації неофіційних футбольних матчів. Організація заснована 2008 року в Києві за ініціативи та сприяння українських зірок естради. Відтоді команда взяла участь у 35 масштабних міжнародних футбольних турнірах, організувала та здійснила близько 320 соціальних акцій та товариських матчів. 

Фото: fcmaestro.com.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-