Баскетбол: став відомий розклад збірної України на шосте вікно відбору ЧС-2019

Баскетбол: став відомий розклад збірної України на шосте вікно відбору ЧС-2019

Укрінформ
Став відомий розклад чоловічої збірної України з баскетболу на шосте вікно кваліфікації на чемпіонат світу-2019, у рамках якого відбудуться дві вирішальні зустрічі.

Наприкінці лютого завершується відбір на чемпіонат світу з баскетболу серед чоловічих команд, в рамках якого Україна проведе вирішальні матчі проти Чорногорії та Словенії. Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Підготовчі збори українських баскетболістів відбуватимуться в Києві й розпочнуться 18 лютого. Наступного дня в Палаці спорту відбудеться відкрите тренування.

Збірна Чорногорії прибуде до Києва 21 лютого, а вже наступного дня команди зустрінуться у матчі відбору на чемпіонат світу-2019.

23 лютого збірна України вирушить до Любляни, де наступного дня проведе тренування на арені Стожіце. Заключний матч відбору на чемпіонат світу-2019 Словенія – Україна відбудеться 25 лютого.

Читайте також: Баскетбол: з’явилося промо матчу відбору ЧС-2019 Україна – Чорногорія

Нагадаємо, чемпіонат світу з баскетболу серед чоловічих команд стартує у Китаї в останній день літа. Матчі збірної України проти Чорногорії та Словенії мають вирішити долю участі країни у чемпіонаті світу. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-