Зінченко зіграв 27 матчів за

Зінченко зіграв 27 матчів за "Ман Сіті", у 25-ти з яких команда перемогла

Укрінформ
Футболіст збірної України Олександр Зінченко всього зіграв за свою англійську команду "Манчестер Сіті" 27 матчів, 25 з яких закінчилися перемогою.

Вчорашній поєдинок проти "Челсі" став для Олександра Зінченка 13-м у нинішньому сезоні. Минулого сезону він взяв участь у 14 матчах, і у цих 27 матчах "Манчестер Сіті" за участю Зінченка команда отримала перемогу в 25-ти. Про це повідомляє Zbirna.com.

Також за оцінкою ефективності гри, рейтингу InStat Index, Зінченко увійшов до трійки кращих виконавців матчу - 436 балів. Корисніше зіграли лише Рахім Стерлінг (545) і Серхіо Агуеро (474).

Читайте також: АПЛ: Зінченко допоміг «Ман Сіті» розгромити «Челсі»

Як повідомляв Укрінформ, 10 лютого у центральному матчі 26-го туру чемпіонату англійської прем’єр-ліги (АПЛ) "Манчестер Сіті" впевнено обіграв вдома "Челсі" з рахунком 6:0. Український півзахисник "Ман Сіті" Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі і долучився до перемоги своєї команди результативними діями. На 13-й хвилині після пасу українця відзначився Агуеро, а на 80-й хвилині Зінченко віддав результативну передачу на Стерлінга.

Фото: mancity.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-