АПЛ: Зінченко допоміг «Ман Сіті» розгромити «Челсі»

АПЛ: Зінченко допоміг «Ман Сіті» розгромити «Челсі»

Укрінформ
В активі українського півзахисника дві результативні передачі.

В центральному матчі 26-го туру чемпіонату англійської прем’єр-ліги (АПЛ) «Манчестер Сіті» впевнено обіграв вдома «Челсі» 6:0. Про це повідомляє Укрінформ.

Український півзахисник «Ман Сіті» Олександр Зінченко вийшов у стартовому складі і долучився до перемоги своєї команди результативними діями. На 13-й хвилині після пасу українця відзначився Агуеро. На 80-й хвилині українець віддав результативну передачу на Стерлінга.

Цей поєдинок став четвертим для 22-річного українця в нинішньому сезоні АПЛ. Зінченко зіграв в цьому сезоні за «Ман Сіті» 12 матчів у всіх турнірах, забивши один м’яч і віддавши три результативні паси.

Читайте також: Гол Зінченка посів 2 місце у січневому голосуванні вболівальників "Ман Сіті"

Щодо самого матчу, то «Ман Сіті» зняв усі питання ще в першому таймі, який команда виграла 4:0. М’ячі забивали: Стерлінг, Агуеро (двічі) і Гюндоган. Після перерви Агуеро реалізував пенальті, а Стерлінг встановив остаточний рахунок – 6:0.

Після цієї перемоги «Ман Сіті» набрав 65 очок і знову став лідером в АПЛ. Команда Зінченка випереджає «Ліверпуль» за додатковими показниками, але вона зіграли на матч більше.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-