Легка атлетика: Шух відзначилася особистими рекордами на чемпіонаті України

Легка атлетика: Шух відзначилася особистими рекордами на чемпіонаті України

Укрінформ
Аліна Шух отримала "золото" у змаганнях п’ятиборок на чемпіонаті України з легкої атлетики у приміщенні, який 7 лютого стартував у Сумах.

Легкоатлетка Аліна Шух із Київщини набрала 4581 очко, що є найкращим результатом сезону в світі. Про це повідомляє прес-служба ФЛАУ.

"Найкращий результат сезону у світі показала переможниця змагань п’ятиборок Аліна Шух з Київщини – 4581 очко. Причому в трьох видах вона встановила особисті рекорди – 60 м з/б (8,86), штовханні ядра (15.08) та бігу на 800 м (2.15,24)", - йдеться в повідомленні.

Золоту нагороду у стрибках у висоту виборола киянка Юлія Левченко, срібну – киянка Ірина Геращенко, бронзову - харків’янка Катерина Табашник. Висоту 1 м 97 см подолали усі три спортсменки, але за спробами переможницею стала саме Юлія Левченко.

У фіналах з бігу на 60 м впевнені перемоги здобули киянка Яна Качур (7,39) та Олександр Соколов із Миколаївської області (6,68). Що цікаво, у змаганнях чоловіків бронзову нагороду здобув гість із Туреччини Кайган Озер (6,81). Ця країна делегувала на наш чемпіонат доволі солідну команду.

Відбулия у перший день змагань і фінали у стрибках з жердиною та у штовханні ядра. Змагання чоловіків у стрибках з жердиною виграв 18-річний Ілля Кравченко з Київщини (5.40), а фінал у штовханні ядра - сумчанин Ігор Мусієнко (19,54).

Читайте також: Чемпіонат України-2019 з легкої атлетики у приміщенні розпочався у Сумах

Чемпіонат України з легкої атлетики у приміщенні проходить у Сумах на манежі СумДУ і триватиме до 9 лютого.

Фото: poglyad.tv

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-