Обрання представника України до виконкому УЄФА є хорошим сигналом - Павелко

Обрання представника України до виконкому УЄФА є хорошим сигналом - Павелко

Укрінформ
Президент ФФУ Андрій Павелко прокоментував своє обрання до виконкому Союзу європейських футбольних асоціацій (УЄФА).

Андрій Павелко, який сьогодні став одним із семи членів виконкому у вищому футбольному органі Європи, зокрема, подякував усім, хто його підтримував, і назвав цю подію "дуже хорошим сигналом".

"Я думаю, що це дуже хороший сигнал, адже тепер у вищому європейському футбольному органі буде представник України. Нам необхідно буде в складі УЄФА попрацювати над загальними завданнями з розвитку.

Вдячний кожному зі своїх колег-глав федерацій в Європі. Це щирі люди, які вірять і прикладають всіх зусиль для розвитку європейського футболу. Дуже вдячний нашим легендам, які приїхали підтримати. І Сергій Назарович Бубка, і Андрій Шевченко, Олег Блохін, Ігор Бєланов. І всім тим, хто доклав зусиль для того, щоб кандидат від України зміг представляти в виконкомі УЄФА нашу країну", - цитує Павелка Footballua.tv.

Читайте також: Андрія Павелка обрано до складу виконкому УЄФА

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні, 7 лютого, у Римі проходить 43-й Конгрес УЄФА, під час якого відбулися вибори до виконавчого комітету організації. Президент Федерації футболу України Андрій Павелко за підсумками голосування був обраний до оновленого складу виконкому УЄФА на чотири роки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-