Тенісистка Марта Костюк розповіла про свої цілі на сезон-2019

Тенісистка Марта Костюк розповіла про свої цілі на сезон-2019

Укрінформ
16-річна українська тенісистка Марта Костюк розповіла про свої цілі на частину сезону-2019, що залишилася.

Марта Костюк, зокрема, зазначила, що їй складно сформувати цілі на сезон, вона інтенсивно тренується, сподівається на кращий результат, але живе не лише спортом.

"Не знаю, як ви бачите мій результат в професійному турі, але для мене він непоганий. Я не чекала від себе щороку того, щоб грати в третьому колі Australian Open. Моє життя - це не лише теніс, і, на жаль, зараз у мене дуже складний період поза тенісу.

Цілі на сезон? Я так далеко не дивилася. Просто намагаюся жити день за днем ​​і нічого не очікувати від себе. Я не кажу, що нічого не роблю. Я дуже багато тренуюся. Рано чи пізно це дасть результат, просто я цього не контролюю, я роблю все можливе і чекаю. Тому не можу собі ніякі плани на сезон ставити. Я можу цей сезон закінчити 800-ю, а наступний - у топ-50. Або в цьому стати сотою і в наступному показати такий же результат. Не знаю - немає плану.

Наступні турніри? 25-тисячники в Італії у березні", - цитує Костюк XSPORT.

Читайте також: Теніс: капітан збірної України занепокоєний станом Ястремської

Нагадаємо, 6-9 лютого 16-річна українська тенісистка Марта Костюк у складі національної збірної України виступатиме на Кубку Федерації в польському місті Зелена-Гура. Збірна України потрапила в групу В, де зустрінеться з Естонією, Болгарією і Швецією.

Фото: ФТУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-