Легенди українського спорту підтримали Павелка перед виборами до Виконкому УЄФА

Легенди українського спорту підтримали Павелка перед виборами до Виконкому УЄФА

Укрінформ
Герої України, легенди спорту та футболу підтримали президента Федерації футболу України Андрія Павелка на майбутніх виборах нових членів Виконавчого комітету УЄФА.

Свою підтримку Андрію Павелку висловили Герой України, багаторазовий світовий рекордсмен, президент НОК Сергій Бубка, Герой України, екс-чемпіон світу з боксу, мер Києва Віталій Кличко, Герой України, володар "Золотого м’яча"-2004 Андрій Шевченко, володар "Золотого м’яча"-1986 Ігор Бєланов, володар "Золотого м’яча"-1975 Олег Блохін. Про це повідомляє прес-служба Федерації футболу України.

Відповідні листи були адресовані ФФУ та керівникам футбольних асоціацій країн Європи.

Сергій бубка, зокрема, у своєму листі зазначив: "Футбол - найпопулярніший вид спорту на планеті, і надзвичайно важливо, щоб його розвитком займалися люди, які дійсно живуть футболом і мріють про підкорення нових футбольних вершин. Андрій Павелко вже довів, що вміє втілювати в життя найсміливіші задуми заради розвитку футболу на всіх рівнях - від дитячого до професіонального".

Читайте також: На конгресі УЄФА розглянуть питання скасування правила виїзного голу - ЗМІ

Нагадаємо, що Конгрес УЄФА, під час якого пройдуть вибори нових членів Виконавчого комітету організації, відбудеться 7 лютого в Римі (Італія).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-