"Динамо" почне готуватися до "Олімпіакоса" після двох наступних спарингів - Хацкевич

Відео
Укрінформ
Головний тренер київського футбольного клубу "Динамо" Олександр Хацкевич розповів про підготовку команди до матчу 1/16 Ліги Європи проти грецького "Олімпіакоса".

Олександр Хацкевич після перемоги над софійським ЦСКА (3:0) у контрольному поєдинку, зокрема, зазначив, що безпосередньо до гри з "Олімпіакосом" динамівці розпочнуть готуватися після двох наступних контрольних матчів на зборі.

"У вчорашній грі ми виправили ті помилки, які допустили в матчі зі "Спартою". У грі з ЦСКА ми практично нічого не дали зробити команді-супернику. Таких моментів, які були у наших воріт в спарингу зі «Спартою», вчора не виникало. Робота над помилками в обороні - це позитивний момент. Були позитивні моменти і в атаці, які необхідно закріплювати й удосконалювати.

"Олімпіакос"? Вчора на грі в Афінах був присутній Олег Романович Лужний і Еду Докампо. Сьогодні вони повернуться, привезуть нам інформацію. Хлопцям ми ще не почали показувати відео, тому що зараз працюємо в дворазовому режимі. Вже після двох майбутніх контрольних матчів готуватимемо хлопців безпосередньо до гри", - цитує Хацкевича прес-служба ФК "Динамо".

Відео інтерв’ю:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти київського "Динамо" обіграли 2 лютого болгарський клуб ЦСКА із Софії (3:0) у стартовому контрольному матчі другого тренувального збору в іспанському місті Марбелья. М'ячі забили Віктор Циганков (3-я хвилина), Беньямін Вербич (35) та Олександр Андрієвський (89),

Читайте також: Футбол: київське "Динамо" перемогло у Марбельї софійський ЦСКА

Під час збору підопічні Олександра Хацкевича зіграють ще чотири спаринги, які відбудуться 5,  6, 8 і 9 лютого. 14 лютого динамівці проведуть у Греції перший матч 1/16 Ліги Європи УЄФА проти "Олімпіакоса". Зустріч у відповідь пройде у Києві 21 лютого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-