Фонсека підтвердив, що Бондаренко і Ордець не тренуватимуться до кінця зборів

Фонсека підтвердив, що Бондаренко і Ордець не тренуватимуться до кінця зборів

Відео
Укрінформ
Головний тренер донецького футбольного клубу "Шахтар" Паулу Фонсека розповів про стан гравців після двох перших товариських матчів на другому зборі в Туреччині.

Паулу Фонсека в коментар клубному телебаченню, зокрема, підтвердив, що Валерій Бондаренко та Іван Ордець не братимуть участь у тренуванні до кінця зборів.

"Бондаренко травмований і не зможе тренуватися до кінця зборів. Це буде приблизно 7-10 днів, за тією інформацією, якою я володію. Він підвернув голеностоп, що саме – поки не знаємо. Ваня Ордець також травмований, він також не тренуватиметься на зборах. Із центральних захисників у нас залишилися Кривцов, Хочолава і Матвієнко", - цитує Фонсеку Sport Arena.

Читайте також: Соломон розповів про труднощі адаптації до тактики "Шахтаря"

Відео інтерв’ю Фонсеки:

Як повідомляв Укрінформ, футболісти донецького "Шахтаря" здолали у четвер, 31 січня, 7-разового чемпіона Польщі клуб "Лех" (Познань) з рахунком 3:0, а вранці того ж дня виграли у данського "Хобро" з рахунком 2:1.

У цьому поєдинку Валерій Бондаренко, який приєднався до чемпіона України в січні 2019 року, уклавши з клубом контракт на 5 років, отримав травму. Іван Ордець у свою чергу лише недавно повернувся до загальної групи команди.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-