Легка атлетика: два рекорди України встановили на юнацькому чемпіонаті в Сумах

Легка атлетика: два рекорди України встановили на юнацькому чемпіонаті в Сумах

Укрінформ
Два національних рекорди було встановлено на юнацькому чемпіонаті України (U-18) з легкої атлетики в приміщенні, який 28-30 січня проходив у Сумах.

Національними рекордами відзначилися Христина Юрчук і Богдан Колесник. Про це повідомив старший тренер збірної України з резерву Андрій Каратєєв.

"Хочу відзначити Христину Юрчук з Донеччини, яка виграла два види – 60 м (7,70) та 60 м з/б (8,65), при чому її результат на бар’єрній 60-метрівці – це новий юнацький рекорд України.

Також підтвердив лідерські амбіції багатоборець з Вінницької області, який минулого року виступав на юнацькому чемпіонаті Європи, Богдан Колеснік. У семиборстві він набрав суму 4988 очок, що також є новим рекордом Україні у цій віковій групі", - цитує Каратєєва прес-служба ФЛАУ.

Загальний залік юнацького чемпіонату України в приміщенні виграла команда Донецької області, серед ДЮСШ перемогла Любешівська школа (Волинська обл.), а серед СДЮШОР – Вінницька.

Читайте також: Юлія Левченко виборола "бронзу" на турнірі зі стрибків у Коттбусі

За підсумками цієї першості буде сформовано збірну України, яка 6 березня в Стамбулі візьме участь в міжнародній матчевій зустрічі Білорусь-Франція-Туреччина-Україна.

Фото: sumypost.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-