Швед перейшов в «Селтік» - ЗМІ

Швед перейшов в «Селтік» - ЗМІ

Укрінформ
Офіційно про трансфер повідомлять найближчим часом.

Атакуючий півзахисник «Карпат» Мар'ян Швед перейшов в шотландський «Селтік».  21-річний українець вже підписав контракт з новим клубом. Про це повідомляє телеканал «Футбол».

«Карпати» і «Селтік» домовилися між собою про трансфер Шведа, але деталі угоди поки залишаються невідомими. Про трансфер офіційно оголосять найближчим часом.

Сьогодні український вінгер був присутній на матчі «Селтіка» в чемпіонаті Шотландії проти «Сент-Джонстона» (2:0).

Читайте також: Швед може потрапити в оренду до "Карпат" або "Андерлехта" - FootballHub

За інформацією Sport Arena, вчора українець вирушив до Брюсселя проходити медогляд для переходу в «Селтік». Швед пройшов медогляд саме в Брюсселі, тому що на той момент у нього ще не було візи до Великобританії.

У разі переходу, Шведа, швидше за все, віддадуть в оренду. Як повідомляє FootballHub, вінгера можуть віддати назад в «Карпати» чи бельгійський «Андерлехт». Крім «Селтіка», інтерес до Шведа проявляли «Леганес», «Динамо» і «Фенербахче».

Швед забив 8 голів і зробив 2 ассисти в 17 матчах української Прем'єр-ліги в нинішньому сезоні. Мар'яна визнали кращим гравцем листопада в УПЛ, а також він отримав дебютний виклик до збірної України. В його активі 13 хвилин у товариському матчі з Туреччиною.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-